41214
santiere si proiecte in baza de date
50
santiere adaugate in ultimele 30 de zile
0
santiere adaugate in ultimele 7 zile

Intrebari frecvente

Ce este E-Santiere.ro?
 

Este un serviciu care vine in ajutorul firmelor de constructii si furnizorilor de solutii si materiale de constructii. Platforma E-Santiere.ro este o baza de date dinamica, in care se introduc zilnic zeci de santiere si proiecte din toata tara. De la case si vile private pana la fabrici si depozite de zeci de mii de metri patrati.
 

Cum apar aceste santiere si proiecte in baza de date?

Agentii nostri cauta zilnic santiere si lucrari, monitorizeaza site-uri de licitatii si autorizatiile de construire emise, strabat zeci de kilometrii si contacteaza zilnic zeci de beneficiari, proiectanti si antreprenori pentru a afla cat mai multe detalii despre noile santiere si noile oportunitati pentru Dvs. Informatiile detaliate si solicitarile de oferte sunt preluate direct de la beneficiari, proiectanti sau antreprenori si introduse in baza noastra de date pentru ca Dvs. sa aveti acces usor si direct la ele.

De asemenea o parte din proiecte ne sunt transmise chiar de catre beneficiari sau constructori, prin intermediul formularului de adaugare proiect.
 

Care sunt avantajele majore ale platformei?
 

-Informatiile sunt transmise in timp real, in maxim 24 de ore de la obtinerea lor, prin intermediul Alertei ZiInice care se transmite pe e-mail catre abonati. 

-Sunteti la curent in permanenta cu noile investitii si santiere in derulare. Puteti chiar opta pentru diferite tipuri de investitii (Ex.: hoteluri, birouri, ansambluri rezidentiale.)

-Aveti datele de contact direct de la persoanele implicate in proiect.

-Puteti vizualiza solicitari mentionate de beneficiar sau constructor la momentul contactarii.

-Puteti vizualiza poze si documentatii la santierele la care sunt disponibile.

-Firmele cu mai multi agenti de vanzari pot segmenta accesul la platforma dupa: regiune, tipul de constructii, dimensiune, etc.

Pentru toate avantajele si functionalitatile platformei, asteptam sa ne contactati.
 

Cum pot accesa platforma?


Accesul la serviciul e-santiere.ro se face cu un Utilizator si o Parola furnizate de noi, pe baza unui abonament. Costurile abonamentelor le puteti solicita telefonic sau completand formularul de la Contact.

Clientii nostri si parerile lor
"Colaborarea cu E-santiere ne-a asigurat in mod practic si facil accesul la o baza de date bine definita ,bine structurata si foarte utila , actualizata permanent. Colaborarea cu acest portal de informatii a generat o crestere relevanta a activitatii comerciale in compania noastra. Recomand tuturor celor care cauta o sursa viabila de contacte active pentru afacerile pe care le deruleaza." Florin Ciuca, Director Operational, G&M INTERNATIONAL INSTALATII SRL, www.g-m.ro
...care pentru noi conteaza enorm
"Serviciul oferit de E-santiere.ro ne-a dat posibilitatea sa facem oferte pentru proiecte si lucrari din toata tara. Informatiile cu privire la aceste proiecte sunt actualizate zilnic si asistenta tehnica e oferita in timp real. Recomandam acest serviciu tuturor firmelor care doresc sa fie beneficiare ale informatiilor cu privire la proiectele de pe intreg teritoriul Romaniei" Dan Fizedean, Director, Kromston SRL, www.kromston.ro